Kapten man nytt recept
Rårakor med entrecote och ostsås Rårakor med strimlad entrecote och ostsås är bara en av många toppingar till en frasig råraka. Snabbt, enkelt och mättande som passar vilken solig sportlovsdag som helst. Råraka nummer två toppar jag med krämig laxröra, kapris och rödlök. Lika gott som det låter. Eller kanske till och med ännu godare. MÅLTID Main Course KÖK Nordic cuisine PORTIONER 4 pers KÖKREDSKAP Stekhäll eller stekpanna https://kaptenmat.se/webbshop/kaptenens-stekhall-komplett-set/ Spackelspadar Stekspade Knivar Rivjärn Skålar Vin- eller ölglas 🍷🍺 INGREDIENSER Rårakor 1,2 kg fast potatis Salt & svartpeppar Rapsolja att steka i Lax & creme fraiche 200 gram varmrökt lax 2 dl creme fraiche 2 tsk torkad dill salt & svartpeppar